Bonita & The Blues Shacks

"Ladies & Gangsters: It’s Blues Time"

BONITA & THE BLUES SHACKS elsker musik og formår at underholde deres publikum i bedste forstand.

Med en blanding af ægte, håndlavet Blues, Soul og Rhythm & Blues, indtager de fem fra Hildesheim alt lige fra klubber til festivaler. I mere end 30 år har de rejst verden rundt. Resultat: mere end 4500 koncerter og talrige priser fra "German Blues Award" til udmærkelser som "Europas bedste Blues Band". Fordi de - især live på scenen - betragtes som en enestående oplevelse.

Derfor har BONITA & AND THE BLUES SHACKS også i hele Europa været i stand til at håndhæve sit ry som et absolut Top-Blues-Band. De har spillet på de største festivaler verden over, med musikere som Bob Dylan, B.B. King og Elvis Costello blandt mange andre... og med stor succes!

Samarbejdet med den sydafrikansk-fødte musiker begyndte i 2013 - i en duet med Michael Arlt på albummet "Come Along". I årevis har man ikke hørt noget lignende på bluesnumre. En stemme, der dækker spektret af en hel musikalsk æra - fra R&B af en Ruth Brown eller Lula Reed til Sixty Soul Stuff à la Etta James eller Ann Peebles. Derudover har Bonita en scenetilstedeværelse, der efterlader publikum bjergtaget.

Frontmand MICHAEL 'MADDY' ARLT (sang & mundharpe) har længe været i superligaen af europæiske blues og soulsangere. Broderen, ANDREAS ARLT, der er kendt for sin på samme tid kraftfulde og elegante spillestil, er udråbt som "verdensklasse guitarist". FABIAN FRITZ spiller klaver og orgel - og leverer en kraftfuld og alligevel dyb måde at håndtere tangenterne på. HENNING HAUERKEN (akustisk gulvbas og elektrisk bas) og trommeslageren ANDRÉ WERKMEISTER leverer et bundsolidt og svingende drive og groove, som sidder lige i skabet.

BONITA & THE BLUES SHACKS er en stor live-oplevelse... en oplevelse som sidder i publikum længe efter koncerten!

Bonita & The Blues Shacks" er:

Bonita Niessen (voc)

Michael Arlt - sang, mundharpe
Andreas Arlt - blues guitar
Henning Hauerken - kontrabas og el-bas
Fabian Fritz - orgel, klaver & kor
André Werkmeister - trommer

 

Germany

Concerts during the festival