Hvad sker der under festivalen ...

Havnen - Lysdahl Simonsen & Danbolig-teltet

Havneteltet er et af de to store telte under den traditionsrige Riverboat jazz Festival, hvor store danske og udenlandske Jazz band/Jazz orkestre spiller. Havnen er central placeret i byen og hvert år mens Riverboat finder sted er der masser af aktiviteter. Ud over Riverboats Musiktelt har vi en udendørs bar, en flydebar ved Havnekajen og på arealet uden for teltet er der masser af mulighed for at gæsterne kan sidde og nyde musikken inde fra teltet samtidigt med at de oplever havne området når det er ”spil-levende”.

Havne P-pladsen hvor teltet er placeret, samt Åhavevej ved havnen er Riverboat zone, hvor der også er placeret salgsboder der sælger diverse madvarer. Salg af enhver form for drikkevarer i dette ”Havneområde” er forbeholdt Riverboat. Det er ikke tilladt at medbringe drikkevarer ind i området.
Musikken starter allerede onsdag hvor der er åben scene for lokale talenter - solister/orkestre. Torsdag formiddag introducerer vi Morgensang i teltet, hvor alle er velkomne til at komme og synge med i bl.a. Højskolesangbogen. Der kan købes kaffe og rundstykker efterfølgende. Torsdag aften blændes der igen op for en festlig Show-aften, som efterhånden er blevet en tradition. Show-Night er et af de meget få Riverboat betalingsarrangementer, hvor et farverigt og festligt personale sørger for at gæsterne denne aften får speciel service, god stemning og en dejlig musik oplevelse at starte Riverboat med.

Fredag og lørdag løber forskellige musikprogrammer af stablen og søndag sluttes af med morgenbrød for de friske og en hyggelig morgenkoncert, efterfulgt af den traditionsrige Riverboat-jamsession med musikerne som har spillet på de forskellige Riverboatscener de foregående dage samt en stor afslutningskoncert. 

Åhavevej 1