Old Boys Big Band

Dirigent: Hans Holm

Et festligt orkester med mere end 20 aktive musikere og sangere, der spiller herlig swingende jazzmusik. Et populært repertoire og en medrivende optræden betyder, at det kommer ud over scenekanten. Vi fortsætter en hyggelig, festlig og flot tradition i Jysk Musikteaters foyer.

Orkestret har eksisteret siden 1994 og tæller med musikere, sangere og lydfolk omkring 30 m/k’er. Bandet ledes af komponist og - ikke uvæsentligt i denne sammenhæng – arrangør og dirigent Hans Holm.

Hovedrepertoiret præges af at vi er så heldige at have 8 sangere. 3 piger synger Andrews Sisters numre, 3 drenge synger Mills Bro- thers- og Four Jacks numre. Man kan også møde OBBB’s egen Frank Sinatra, Tony Ben- nett, Ray Charles, Tom Jones m.fl.

Derudover spilles der gamle iørefaldende swingnumre, gerne i en lidt nyere iklædning

Såvel trompet-, trombone- og saxgruppen som rytmegruppen er fuldt besat fra bastrombonen i bunden til tværfløjte i toppen.

OBBB har eget lys- og lydanlæg og lydfolk.

Vi spiller til jazzklubarrangementer, nytårs- koncerter, firmaarrangementer, dansearran- gementer, kirkekoncerter o.lign.

Repertoiret tilpasses det aktuelle arrange- ment, idet vi lægger vægt på at give publi- kum en god musikalsk oplevelse, der samtidig skal være underholdende.

Denmark

Koncerter under festivalen

Lørdag d. 24. jun 2023