East Harbour Jazzband

Brian Toft (tpt,voc), Niels Jørgen’Nisse’ Christensen (trb), Jesper Gram-Hansen (cl), Per Foldberg (bj), Brian Bützau Olsen (sous), Jan Holmgaard (dr,wb)

At sejle med Hjejlebådene på Gudenåen med levende jazz ombord er så autentisk og smukt, som det kan blive. Det var nemlig sådan det hele startede dengang i 1966, da de første Riverboatsejladser fandt sted. Ganske særligt er det at sejle med Hjejlen, som er verdens ældste fungerende hjuldamper og med lyden af det klukkende skovlhjul og swingende jazz i ørene, så er en sejltur den allerbedste måde at opleve både Riverboat Jazz Festival og Silkeborgegnens smukke natur. 

Bandet består af rutinerede og entusiastiske jazzveteraner fra Nordjylland. De spiller en glad swingende jazzmusik, hvis rødder i New Orleans- og Dixieland jazzen altid er tydelige.Medlemmerne fandt sammen i 2007 med hver sin musikalske baggrund, og spiller glad, New Orleans inspireret jazz og dertil gode gamle danske travere til at synge med på i bedste Papa Bue stil.

Bandet består af rutinerede og entusiastiske jazzveteraner fra Nordjylland. De spiller en glad swingende jazzmusik, hvis rødder i New Orleans- og Dixieland jazzen altid er tydelige.

Lidt om medlemmerne i East Harbour Jazz Band

Jesper Gram-Hansen (Klarinet) og Niels J. Christensen, kaldet NISSE (Trombone), var tilbage i 60erne med i Aalborg bandet Gabadela, og har siden været med i det meste der har foregået i Aalborg, og der igennem mødt og spillet med mange af Jazzens store navne.

Brian Toft (Cornet/Vokal)var i sin tid med til at stifte det kendte Sigfreds Fodvarmere.

Jan Holmgård (Trommer)har et langt liv på stikkerne blandt andet i Big Band.

Brian Bützau Olsen (Sousaphone) har baggrund i harmoni og militær bras band.

Per Foldberg (Banjo) Har tidligere spillet med Jazz Terroristerne og Fætter Orlas+4.

Unummererede pladser, Hjejlen Sejlads

Att: Støtteforeningen for Riverboat Music

 

 

Denmark

Koncerter under festivalen

Lørdag d. 25. jun 2022